divendres, 16 d’octubre del 2009

Àlbums d’una dècada sense nom: No Such Place - Jim White (2001). Camins sudenys

Començo aquí una selecció d'àlbums d'aquesta dècada, perquè està a punt d'acabar i sembla que no ha passat res, però si, ha sigut una dècada potser un pèl continuista i apalancada, encara que hi han hagut grans àlbums.
I el tret de sortida el dóna un dels grans i gran desconegut per la massa (per sort, seria un malson que en Manel Fuentes descobrís aquest gran cantautor), que ja havia debutat la dècada anterior amb The Wrong-Eyed Jesus (The Mysterious Tale of How I Shouted) i que aquest següent àlbum confirma el talent de l'amic de Pensacola.
Cançons passades pel sedàs dels Morcheeba i resultant un "multi melting pot" com es "10 Miles to Go on a 9 Mile Road", quilomètriques, tristes i melangioses com "Christmas Day ", diversions sudenyes com "God Was Drunk When He Made Me", inclòs una versió molt poc ortodoxa del "King of Road" d'en Roger Miller. A fi de contes, un recopilatori molt ben afinat i encara que l'èxit massiu no l'ha perseguit, tampoc l'ha cercat.

10 Miles To Go On A 9 Mile Road - Jim White

 
També és molt recomanable el documental que va protagonitzar que s'anomena Searching for the Wrong-Eyed Jesus on ens retrata un sud descarnat i amb totes les seves misèries i grandeses.

The Wound That Never Heals - Jim White

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...