dimecres, 30 de desembre del 2009

Àlbums d'una dècada sense nom: Live at the Paradiso - Amsterdam - Live (2008). Bonus Track

Encara que ja vaig acabar en l'àlbum d'en William Elliot Whitmore la repassada als àlbums de la dècada, volia incloure aquest live per algunes raons. Per ser un gran disc en directe com feia temps que no escoltava, on trobo que la gent estava entregada i que la banda, malgrat que fa temps ja li va passar el moment de glòria, encara pot emocionar. Per altra banda, tot i que les seves cançons emblemàtiques són dels 90, una gran cançó com "Overcome" la llançaren en el 2001.

Encara que l'àlbum en directe és molt bo, crec que per acabar de captar tot l'ambient s'ha de visionar el dvd. Una de les coses positives que veig és l'ampli ventall d'edats en el públic. Potser el que es nota una mica és la diferencia entre el material dels 90 i de la present dècada. Us il·lustro tres cançons.
 "I Alone", amb una intro grandiloqüent, típica dels grans discs en directe, i també per despistar, quant l'Ed comença a cantar la cançó, es desferma la histèria.

 

"Lightning Crashes", un dels moments àlgids del concert, amb l'emoció que es pot tallar amb un ganivet, el grup i el públic son un. Disculpeu la imatge un pel deficient, però no he trobat una versió més bona.

 

"Overcome", una de les cançons de referència del 11-S, l'últim gran tema composat pels Live. Que la  gaudiu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...