diumenge, 7 de febrer del 2010

Ragtime Concert - Nexus (1977). Música extrema per no iniciats

Hola a tots! Avui i com resa el títol us presento un disc estrany i amb música extrema per no iniciats, que va ser dels primers àlbums de vinil que vaig adquirir. Fou en una botiga de Girona, on si compraves un parell de discos podies emportar-te un altre. Com que els altres no em feien massa gràcia i el d'avui posava concert a baix, doncs me'l vaig quedar. Quina seria la meva sorpresa al posar-lo a casa, que tot era un concert de xilofons! Per suposat és un dels que menys he punxat dels que tinc a casa. Tot i això, el xilofon en aquests anys ha aparegut en discs de pop o de cantautor con els Eggstone o en Sufjan Stevens. La meva sorpresa també ha sigut quan he trobat uns quants vídeos al YouTube d'un concert fet al Japó. Aquí en teniu un parell, que els gaudiu!

Ragtime Concert (Primera Part)

Ragtime Concert (Segona Part)

6 comentaris:

Ayme ha dit...

res de estrem.. es una música melodiosa preciosa...

es que per el títol pensaba que seria Metal... jejeje


una bona troballa company.

Nahim de Forvik ha dit...

Gràcies Ayme. Una música pot tenir melodia i ser feta amb xilofons i no tothom l'aguanta. Sense anar més lluny, posa-li a un metal·ler, que ho tingui d'escoltar obligatòriament i li vindrà un atac de nervis.

Ayme ha dit...

jejeje

si company tens tota la raó...


dons estaba pensant que aquest bloc està força bé. i el nivell musical es molt alt...

estiguem en xarxa company...

Nahim de Forvik ha dit...

Moltes mercès per l'elogi. Seguim en xarxa! Salutacions!

Anònim ha dit...

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Nahim de Forvik ha dit...

Anònim, gràcies al traductor he pogut esmerçar una mica el que dius. Estic agraït per les teves paraules. Si pots posar el teu comentari en castellà o català aniria de collons. Salutacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...