divendres, 12 de març del 2010

Villagers Begin Building - Stephen Endelman de la pel·lícula L'anglès que pujà un turó però baixà una muntanya. Èpica costumista

Aquests dies que han estat de dificultats per a la gent que viu en pobles petits a causa del temporal de nevades i que són els darrers en rebre les ajudes quan es troben en dificultats i a ells els hi dedico aquest post. I és que al final només es pot confiar en el que es té, una mica com en aquesta pel·lícula, en què un poble s'uneix quan uns topògrafs els volen rebaixar una muntanya i considerar-se un simple turó. La banda sonora firmada per Stephen Endelman té tocs èpics tot i ser un film costumista. Dir que aquest tall instrumental ha sigut utilitzat pel programa de ràdio La Rosa de los Vientos del malaguanyat José Antonio Cebrian i que actualment presenta en Bruno Cardeñosa. Salutacions!

2 comentaris:

Marc Estarriola ha dit...

Estic enamorat d'aquesta pel·lícula i la seva banda sonora. La vaig comprar a través de Amazon fa 8 anys quan aquí la productora en prou feines la va voler treure en VHS... indignant.

Nahim de Forvik ha dit...

Marc, mercès per visitar el blog. Tens tota la raó, segons quines pel·lícules són impossibles de trobar físicament. I la pel·lícula que he comentat, encara que té tints costumistes té empenta i manté el pols narratiu durant tot el metratge, combinant humor, drama, retrats dels personatges i inclòs una historia d'amor. Salutacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...