diumenge, 24 d’octubre del 2010

Sobre Wikileaks. Aturem el terrorisme d'estat!

Els que em llegiu habitualment sabeu que no acostumo a apartar-me de la meva línia i que aquesta és tot lo relacionat amb la música i voltants. I quant m'aparto és fer una denuncia amb totes de la llei. Una mica el que ha passat avui. Engego la tele i al 3/24 la primera notícia és la revelació dels papers secrets dels Estats Units a càrrec de la pagina web Wikileaks. Doncs bé, han posat l'opinió del Pentàgon, però l'opinió de la gent de Wikileaks no ha aparegut per enlloc. No estaria de més que la posessin també. I amés la notícia ha aparegut com qui no vol la cosa, saben que és un afer molt gruixut, però ho deixen anar i ja està. 

Julian Assange, cap de Wikileaks
És vergonyosa l'actitud del portaveu del Pentàgon, on diu que es posa en perill la vida i l'estratègia del seu país. Quin cinisme. Les tortures, les violacions, les morts indiscriminades, la pobresa que han portat a un país, i tot es redueix  a mera estratègia. Els estats s'han convertit en una mena de monstres en què el control, el terrorisme, l'extorsió i l'assassinat sobre la població inocent és el pa de cada dia. A qui em llegeixi vull que reflexioni sobre el paper que juguen els governs dels països i que el control sobre els governants té de ser per nosaltres una prioritat.

Alguns del responsables. Al tribunal ja!!!
Us deixo amb la versió que feren en Sean Lennon i uns quants artistes més del "Give Peace A Chance" d'en John Lennon a principis dels 90, dies abans que esclates la primera Guerra del Golf. Salutacions! 

Give Peace A Chance -  Adam Ant, Ahmet Zappa, Al Jarreau, Alannah Myles, Amina, Bonnie Raitt, Bros, Bruce Hornsby, Cyndi Lauper, Dave Stewart, Davey Johnstone, Don Was, Duff McKagan, Dweezil Zappa, Felix Cavaliere, Flea, Iggy Pop, Jazzie B, Joe Higgs, John Frusciante, Kadeem Hardison, LL Cool J, Lee Jaffe, Lenny Kravitz, Little Richard, MC Hammer, Michael McDonald, Moon Zappa, New Voices Of Freedom, Ofra Haza, Peter Gabriel, Q-Tip, Randy Newman, Rev Run, Sean Ono Lennon, Sebastian Bach, Steve Van Zandt, Teena Marie, Terence Trent D'Arby, Tom Petty, Wendy & Lisa, Yoko Ono.. 
 

4 comentaris:

Redacció ha dit...

Els poders fàctics han traït al poble, i el poble s'ha deixat trair, en fa fàstic només nomenar la paraula "govern", ha perdut el seu significat. Els EU ja han matat més persones que els nazis mataren jueus. De debò creus que algú portarà al tribunal internacional a un sol nord-americà?. He perdut l'esperança de que aquest mon algun dia serà millor.
Una Abraçada Nahim.

Nahim de Forvik ha dit...

Benvolgut Chals. Sé com et sents. Jo moltes vegades experimento impotencia per qui mana, no amb el govern dels USA, sinó a casa nostra mateix, com a als aturats ens menypreen, ens deixen tirats a la nostra sort, com si fossim el pitjor de la societat. I com els que estan governan fan i desfan al seu gust, guanyen un munt de calers i encara tenen el cinisme de dir que ens ajuden.
Tampoc tinc massa fe en que vegi algun dia al Aznar a la garjola, però almenys la gent de Wikileaks va destapant els secrets més vergonyants de la guerra que molts ja d'entrada varem rebutjar i no forem escoltats. Si algú fa cinc anys m'hagues dit que de forma massiva es destapessin secrets d'estat no m'ho hagués cregut. I encara que hi han coses negatives, sempre s'ha de mirar endevant i celebrar que encara hi hagui gent valenta a desafiar als monstres en que s'han convertit els sistemes governatius del món. Salutacions i abraçades, Chals!

djxesc ha dit...

Es molt interssant l'aparició de gent com Wikileaks, ja que si bé tots ensumavem que això podia passar, ara està provat. Si alguna cosa bona tenen les noves tecnologies i internet és que al poder li és més complicat controlar-ho tot. Com més sabem d'aquest món, es demostra que esteim pitjor.

Salut i força!

Nahim de Forvik ha dit...

djxesc, no sé si estem pitjor, el que es bo es que els governants ja no poden matar i fer el que els doni la gana i quedar-se tant panxos. Com he dit a altres llocs, els goverants que es pugi provar que han fet aquest munt de actes punibles tindrien d'anar directamet a la gorjola i no surtir-ne mai més. A veure si amb l'escarment, als que vinguesin després no tindrien pebrots de fer els actes criminals que tant acostumats ens tenen. Salutacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...