dimecres, 23 de febrer del 2011

Cracking Up - The Jesus and Mary Chain. Putes, decadència i alcohol

Qui no ha estat borratxo perdut com el Jim a aquest vídeo? A mi em venen molts records de les borratxeres a la Costa Brava, on anaves de tort, cridaves sense sentit i et creuaves amb els altres borratxos guiris i feies qualsevol bogeria, inclòs embrancar-te a hòsties i després no recordar si vas començar tu o vàren ser ells. Les putes que surten de lluny es veuen que són britàniques, amb aquest toc estrafolari i alhora deplorable, com anaven les noies que venien a estiuejar i que et trobaves en els pubs més tirats de Lloret. Tot el clip respira decadència, com la banda, que amb l’album Munki (on s'incloïa aquest tema), signaren el seu distret comiat. Emborratxeu-vos amb mi i recordem els vells temps. 

4 comentaris:

juanvi ha dit...

Que grans el Jesus... M'encanten els seus videoclips. Aquesta cançó la conec, però el video no l'havia vist mai, i és una passada.

Salut Nahim!

Redacció ha dit...

Amb una birra a la ma et dic que a la teva salut Nahim, igual que Juanvi, havia escoltat el tema però no havia vist el video clip...
Grans els Jesus

Nahim de Forvik ha dit...

Juanvi, aquest videoclip l'havia vist a el Sputnik en els anys 90 quant feien una programació seguida de tres hores de videoclips d'altisima qualitat la majoría de vegades. A mi també m'agraden els Jesus, encara que no he seguit fil per randa la seva carrera. Salutacions!

Nahim de Forvik ha dit...

Txals, una mica aquest era l'esperit del post,rememorar els vells temps de borratxera, de bojeria als carrers de les viles de la Costa Brava. Salutacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...