14 d’abril 2011

Flashdance - Lliris. La darrera conya del Rock en Català

Que curioses són les coses. Feia temps que perseguia aquest videoclip i a la fi, el penjaren el mes passat. Els Lliris varen ser dels darrers d'apostar per fer rock i pop en la nostra llengua, quan ja tota la marea del Rock en Català anava clarament a la baixa i el músics d'aqui cercaven altres camins. Jo tinc l'únic disc que editaren, que bull de conyes i lletres entre esmolades i surrealistes. Els Lliris eren de l'Osona i sembla que es mogueren bastant, jo encara recordo que actuaren en el BAM de Barcelona, i que els feren una entrevista en el programa Sputinik del Canal 33. Us deixo amb aquest espectacular videoclip. Que en gaudiu!

4 comentaris:

Txals ha dit...

Interessants, no els coneixia. Tenen un punt funky amb eixe baix molt bo. Semblen haver sortit de la movida dels 80.
Salut company

Nahim ha dit...

Txals! Cert, una pátina del anys 80 si que tenen. Vàren ser molt efimers, i el seu disc no tot es massa brillant ni compacte, hi han cançons en que es pot prescindir tranquilament i d'altres en que foten mà un humor molt sui generis i molt corrent en bandes incipiens catalanes. Com dic vàren ser potser el darrer grup del Rock Català en fer us d'humor. Desprès hi hagueren altres coses. Merci per passar-te. Salutacions!

Johnny Dibud ha dit...

Subscric el que s'ha dit per mestre Txals, un rotllo vuitanta funky molt agradable. Abraçada.

Nahim ha dit...

Eps Johnny! Sens dubte un grup a reivindicar, estaria bé que algú rescatés cançons com la que us mostro. Té una lletra ben feta, mordaç i alhora amb un pèl de bogeria i psicodelia. M'agrade que us hagi agradat. Una forta aferrada a les terres valencianes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...