dijous, 9 de juny del 2011

La mare de totes les conspiracions del rock

Internet ens ha obert una nova dimensió als amants de la cultura i, com no, de les conspiracions. La suposada mort de Paul McCartney el 1966 sent integrant de The Beatles, que sempre ha estat la mare de totes les conjectures del rock, sembla que per fi s'ha aclarit. Navegant pels mars de la xarxa, vaig topar fa dos dies amb aquest document. Potser que tot sigui un munt de mentides, coincidències ben armades que donen com a resultat una trama per que la gallina dels ous d'or no morís quan tot anava bé. Això no fa disminuir la grandesa d'un grup que travessa els oceans del temps i l'espai. Vinga, conjectureu amb mi.

2 comentaris:

Redacció ha dit...

Açò va de debò. M'he quedat de pedra. Sempre havia escoltat aquestes històries però no tant documentades. Cony que bo el documental, sigui veritat o no.
Salut company

Nahim de Forvik ha dit...

Si, si, Chals, el docu està molt bé, encara que fos mentida. I als neofits ja no t'explico si veuen tot açó. Una petita cosa que afegiria es que el cap del MI5, el Maxwell, l'anomenen en una cançó del Abbey Road que és diu "Maxwell's Silver Hammer". Merci per pasar-te, salutacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...