dimecres, 1 de juny del 2011

Love in a Trashcan - The Raveonettes. Pulcra negror

Descobrir bandes a toro passat té els seus inconvenients i els seus avantatges. Inconvenients són que potser el grup toqui a prop, et perdis el concert i que els descobreixis el dia abans. Els avantatges són que tens una perspectiva de la seva carrera i que alguns prejudicis que solen sortir quan es segueix a una banda disc a disc no aflorin. M'ha passat amb el grup que us presento, que els he descobert just el dia en què tocaven a Barcelona, encara que crec que tornaran. Salutacions!

6 comentaris:

Redacció ha dit...

Els vaig veure en lel primer Fib que vaig anar. Allà els vaig conèixer, encara que de moment el disc que més m'agrada d'ells és el primer, una brutalitat de feedback de guitarra, com tocar rock'n'roll clàssic amb la distorsió quasi tapant la veu.
Aquest toc retro de la cançó del vídeo és deliciós.
Salut company!!!!

juanvi ha dit...

Crec que no els havia escoltat mai. Molen, m'agrada el toc surf que tenen.

Salutacions!

Juanjo Mestre ha dit...

Jo també descobri aquest disc a toro passat. Sonen molt bé, molt refrescants.

Nahim de Forvik ha dit...

@ Chals
Ets afortunat si els has vist, Chals. Com he dit, fa molt poquet que els he descobert. Doncs a mi m'agrada bastant el darrer, sonen un pel més atmosferics i una mica aparquen el so fifty. T'ho diu algú que acaba de aterrar en el planteta dels danesos y a les primeres escoltes opino açó, que no vol dir que més endavant canvii d'opinió. He navegat bastant i la parella ha actuat per tot, inclòs a les teles americanes o sigui que ja me val per no haver-los descobert abans. Salutacions a la Ribera Alta!

Nahim de Forvik ha dit...

@ Juanvi
Doncs a mi em vàren venir com un flash. Mirava un espai cultural del Canal 33 i ells vàren apareixer pocs segons, però va ser sufient perque quedes atrapat pel seu so. La veritat es que he escoltat els seus discos y encara els hi haig d'agafar el "tranquillo", tot hi açó m'encanten. Salutacions a la Marina Alta.

Nahim de Forvik ha dit...

@ Johnny Dibud
La veritat es que si. Que he escoltat a milions de grups de so 50's i els Raveonettes encara donen marge per sorprendre. Y a sobre hi posen com una pátina sinistra, segur que té de veure algun remenant de The Cramps, es tindrà de investigar. Salutacions a València City!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...