dilluns, 25 de juliol del 2011

Comiat

Amics bloggers, comentaristes, tafaners i lectors casuals, tanco El Profeta... espero que sigui durant un període curt. Us he de dir que em trobo en una situació molt similar a la de l'any passat, en què no creia que tornaria a fer una temporada com la que avui, finiquito. La voluntat d'aquest blog ha sigut no només de diari musical, sinó també he volgut abocar a la xarxa una empremta vivencial i emocional. Els darrers dies han estat de mals auguris per totes bandes i a un servidor li fa replantejar moltes coses, el blog inclòs. Per això us aviso que m'impondré un periode de reflexió i que la meva presencia a internet serà mínima a partir de l’agost. Us agreixo a tots els que m'heu llegit, els que heu mirat i als que m'heu comentat el blog, sense vosaltres les paraules escrites d'un servidor tindrien poc sentit. Espero que gaudiu d'unes bones vacances i trobeu pau d'esperit.  Salutacions a tots i ens veiem aviat! 

Death of an Angel - The Kingsmen

8 comentaris:

Redacció ha dit...

Aquest replantejament el faig quasi totes les setmanes, i de moment és el dia a dia qui m'ho xiuxiueja al oït. Et desitge benestar i felicitat, sobretot que facis allò que el cor et dicte. Un plaer i fins prompte.
Una abraçada.

juanvi ha dit...

Ostres Nahim! Quina llàstima... quedarà un gran buit en el mundillo de la blogosfera. Però si és el que has de fer, em sembla perfecte.

T'estime i et desitge el millor. Espere que seguim en contacte, per poc que siga.

Abraçades!

Nahim de Forvik ha dit...

Benvolgut Chals, jo només espere que sigui una cosa putual i que més endevant torni amb el blog. Jo preferiria que si el cos t'ho demana paris uns dies també, i després reinicis el teus magnífics blogs. Espero que estiguis bé, Chals, que les coses al final rutllin. Que la música no pari i que t'acompanyi. Merci per les teves paraules. Salutacions des de Girona!

Nahim de Forvik ha dit...

Juanvi! Molt agraït per les teves paraules. Com he dit a l'altre Profeta, prefereixo parar ara i fer una mica de reflexió a tinguer de aturar per sempre més el blog. I em forço a mi mateix a fer i a replentajar-me un munt de coses. Espero que estiguis bé, Juanvi, que sempre pugem gaudir de la música. Rep una abraçada des de Girona i comarca!

Uri ha dit...

Ostres noi, doncs sapigues que egoistament em sap greu no poder continuar llegint el teu blog. Però per altre banda entenc la teva necessitat de desconectar.

De totes maneres, espero que tan sols sigui una coseta de l'estiu i que tornis de nou amb força.

Una abraçada!!

Nahim de Forvik ha dit...

Eps Uri's, agraïr-te que em visitis en El Profeta versió nostrada. Com deia el Capità Enciam: "els petits canvis són poderosos", i encara que pugui semblar una nimietat, deixar reposar el blog m'anirà bé. Confio en tornar-hi aviat i venir amb renovades forces. Mercès pel comment i rep una salutació des de Girona i comarca!

Ramir Guiu ha dit...

Em sap greu sentir el tancament d'un bloc, tot i que sigui temporal. Et segueixo i hi haurà un buit a partir d'ara.
Molta sort en la vida et desitjo, però com ets profeta, ja sabies que t'escriuria, que et desijaria sort, que la tindràs i que tornaràs a escriure.
Una forta abraçada musical!!!
Ramir Guiu

Nahim de Forvik ha dit...

Benvolgut Ramir. Mercès per les teves paraules, molt agraït. Aturo El Profeta per aclarir-me una mica, i realitzar uns quants projectes que tinc esperant. Encara que sigui una cosa petita, millor fer petits gestos per després poguer fer coses grans. Espero que estiguis bé, Ramir i que tinguis unes bones vacances. Salutacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...