dissabte, 16 de juliol del 2011

No Sound is Heard - Klang. Minimalisme breu

Recordo molt bé on vaig comprar aquest àlbum. Va ser en el FNAC de El Triangle de Barcelona. Anava a cercar quelcom interessant i aquest àlbum estava de promoció, apart que feien notar que la guitarrista de Elastica, Donna Matthews, formava part de la banda. Ja avisaven que no era un disc normal, que el so de la banda era minimal. I tant que ho és. En aquest disc hi predomina les notes mínimes, sense que hi hagi cap intent per sonar amb una mica d'exuberància. Tot és curt, tot és petit, inclòs s'estalvien la simpatia. Ser tant breus segur que els va passar factura, perquè aquest és l'únic treball que ha tret Klang des de 2005. Jo també serè breu, que gaudiu de la música!

Waiting - Klang


2 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Si t'he de ser sincer, no els coneixia de res i Elastic em sona vagament. A mi la música més o menys minimalista m'agrada (la poso de fons per a fer altres coses), però reconec que li demano un mínim de "melodia", un discurs que pugui seguir. En aquest cas em costa comprendre'ls...

Nahim de Forvik ha dit...

Els Elastica varen ser relativament famosos i famoses a mitjans dels 90, just abans que els matxuquessin a demandes, perquè sembla que copiaven tot el que es trobaven pel davant. La veritat és que si, que lo minimal és poc i costa de seguir, també crec que va ser una banda de divertiment i prou, encara que ja ho veus el que tarda una cosa de passar de ser un article de promoció a raresa o objecte de culte. Salutacions!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...