dimecres, 21 de setembre del 2011

Arrenca la tercera temporada

Hola amics, em teniu aquí de nou. És estrany, penso en la trajectòria d'aquest blog i malgrat una bona constància no deixa de tenir els seus alts i baixos pronunciats. Dir-vos que aquesta temporada em penso serà bastant semblant a l'anterior, i si tinc esma, m'animaré a fer alguna altra cosa, apart d'aquest blog. El mes darrer en lo personal, ha sigut convuls, de baixades i pujades, però també amb moltes satisfaccions. I com em vaig acomiadar la temporada passada amb un tema bastant lànguid i una mica trist, us vull posar, l'altra cara de la moneda, amb un tema que reflexa l'alegria d'una dècada inoblidable i que aquests dies no he deixat d'escoltar. I amb el mateix grup. Que ho gaudiu!
 
Jolly Green Giant/Annie Fanny/Little Latin Lupe Lu - The Kingsmen

8 comentaris:

juanvi ha dit...

Benvingut senyor Nahim! És un plaer tindret de nou per ací, ja tenia ganes!!

Bon vídeo per començar la nova temporada, molt divertit!

Abraçada!!

Redacció ha dit...

Benvingut bon amic, m'alegre moltíssim que tornis, encara que siga com la temporada pasada. El video és brutal, els crits de les fans.
Una forta abraçada

Uri ha dit...

Sabia que no t'hi podries ressitir. Benvingut de nou.

El vídeo genial, m'agrada com es van incorporan diferents ballarins segons canvien de cançó.

Perque desprès ens creiem que el Medley es una cosa de fa quatre dies!!

Abraçada!!

Nahim de Forvik ha dit...

Merci Juanvi, maco! Jo també de tenir amics blogger com tu. Aquest estiu he escoltat molta musica dels anys 60, musica de garatge i els primers stones que eren increlibles. I els Kingsme també. Trobo aquest vídeo com la quintaescencia de l'alegria dels 60's. Una forta abraçada!

Nahim de Forvik ha dit...

Xalssssssssssssss! I jo m'alegre que tu estiguis ací, company! Si es el que em temo, que la temporada no serà molt fructifera, pero almenys hi seré. Si Xals, el video es alegria pura, no hi existencielisme, nomes alegria per la música. Espero que estigues bé. Una forta abraçada!

Nahim de Forvik ha dit...

Merci Uri'sssssssss! La veritat es que no crec que sigui massa extensa en entrades aquesta temporda. Si Uri, es alegria pura, divertit, brillant, no hi ha tonteries negativies, i amés té una força bestial. Uri, que estiguis bé, i desde Girona i comarca, tot el meu recolçament! Salutacions al Vallès, que com el Vallès no hi ha res! ;-)

Juanjo Mestre ha dit...

Avanti, després et contesto a l'altra. Grans els Kingsmen i benvingut de nou. Abraçada.

Nahim de Forvik ha dit...

Johnny! Mercès un altre cop, ja saps que sempre me's grat retrobarte de nou. Si! Els Kingsmen ha sigut una mena de banda sonora d'aquest estiu, sens dubte inoblidable. Una forta abraçada al País Valencià!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...