dilluns, 21 de novembre del 2011

This Corrosion - The Sisters of Mercy. Interminable pluja, interminable tema

Pluja, pluja i més pluja. Avui, ahir i demà. És com si l'arribada d'en Rajoy hagués obert les portes celestials i estigués provocant un segon diluvi. I un va per la xarxa i es topa amb l'arxifamós tema dels Sisters en versió estesa (encara que si hem de ser una mica primmirats, han tallat dos segons). He de dir que la part final del tema es fa gairebé insuportable. Repeteixen una i altra vegada el mateix. Per sort quan van llançar el senzill i el videoclip es van cuidar prou bé d'acotar el tema raonablement. Espero que us agradi, mentre veieu com el món s'inunda...


4 comentaris:

juanvi ha dit...

Ací també plou. Als Sisters no els he escoltat massa, però aquesta cançó sempre m'ha agradat.

Salut!

Redacció ha dit...

Recordo el dia que vaig veure aquest vídeo per primera vegada en un pub, jo era tan jovenet que no sabia ni qui cony era aquell que duia una pinta tan molona. Em va impactar. Una magnífica troballa Nahim. A mi l'aigua del diluvi ja em va pels genolls, i amb la catàstrofe d'ahir com a que ha pujat dos pans més. No sé si sortiré d'aquesta merda abans no m'ofegue. Tinc ganes d'emigrar. Asco i terror en Espanya.
Salut Nahim.

Nahim de Forvik ha dit...

Eps Juanvi! D'açó es tractava, de retratar la pluja a través d'un tema. I la cançó dels Sisters em venia de collons. Inclòs el crepat de la Patricia Morrison fa estralls al final del videoclip. Escolta si pots un altre tema dels Sisters que es diu "Lucretia my Reflection". És matxacona a matar pero es genial. Salutacions!

Nahim de Forvik ha dit...

Que hi ha Chals? Jo tambe la recordo, haver-la vist en un programa que es deia Oh Bongonia! Es genial la factura del videoclip, entre apocaliptica y de cartró-pedra. Y lo de les eleccions es natural, com natural ha sigut la inoperancia, la poca valentia y les baixades de pantalons dels sociates que han conduit a la gent a canviar encara que sigues a pitjor. Lo es que els del PP ara estaran superavalats per la majoria. De totes maneres, t'encomano que siguis positiu Chals, malgrat la foscosr d'aquests dies y la pluja. Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...