diumenge, 22 de maig del 2011

Man Gave Name To All The Animals - Bob Dylan. ...I en el principi sonava aquella cançó

En el principi sonaven moltes cançons. D'aquelles que eren frontereres i que recordaven un passat recent gloriós. El que passava és que jo acabava d'arribar. I allà, hi havia el tocadiscos, al despatx del pare, però pocs discos hi havia a casa. La majoria de música sonava per la ràdio. Aquesta cançó tenia de ser la segona que ja he reconegut d'en Bob Dylan. La primera, òbviament va ser l'"Hurricane". Espero que us agradi, i que també feu memòria amb mi...

divendres, 20 de maig del 2011

Main Title - Dave Grusin de la pel·lícula The Firm

Sens dubte ens trobem amb una peça musical genial, i que serveix d'introducció al film. Un piano resonant que ja ens marca el tempo de la historia. Dir que aquest tema encara que sembli extrany només es tocat en piano. Resaltar també la resta de la banda sonora, tret de una cançó instrumental de steelpans que es fa etern. Que en gaudiu!

dimecres, 18 de maig del 2011

The Revolution Starts Now - Steve Earle. En el lloc i en el moment

Sempre torno de classe de mal humor, amb la sensació d'haver tirat una altra tarda a les escombraries. Encara que amb tot l'enrenou que definitivament avui ha explotat, una mica un  servidor es sent més optimista, i amb menys escepticisme amb el futur. Us deixo una cançó totalment conseqüent amb aquests dies. Salutacions!

dissabte, 7 de maig del 2011

Recomanacions MySpace: Jacob Zachary. Celebrar la tardor pel maig

Estic passat dies estranys. M'he trobat refredat la passada setmana, i en la present, hi ha hagut una sort de dies mig foscos, mig plovent, com si fos la tardor i no la primavera, que fes sentir la seva presencia. I també m'ha vingut una mica de melangia en recordar, moments de la passada dècada, on hi havia pàgines web en què descobries gent que realment valia la pena. És el cas d'en Jacob, sobretot en els seus primers treballs. Malauradament no ha arribat a fer-se famós tal com es mereixeria. I des d'aquí li en vull fer homenatge, i de pas, que gaudiu d'aquest excel·lent intèrpret de Lousiana. Salutacions!
 
Lady Wisdom - Jacob Zachary
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...