dimecres, 29 de febrer del 2012

Estats crepusculars

Veig de lluny les paraules. Totes venen cap a mi, cridant-me el seu significat. Tinc aquesta sensació quant fineix la tarda. La visió doble en què tothom mira el món. Viure o morir. Desavantatge o benefici. Tot es torna cruel a cada passa que faig. Tot esdevé un camí ja solcat, sense cap trencant, sempre recordant els mateixos entrebancs una i altra vegada. No vull paradisos sudenys, ni cristal·lins cels polars. Només vull la llum i la foscor i tenir-los en el puny.


Dusk - Genesis

3 comentaris:

juanvi ha dit...

Pega-li una miradeta a açò: http://solsesrock.blogspot.com/2012/03/premi-liebster.html

Nahim de Forvik ha dit...

Ok Juanvi, ja l'he plantat al meu blog. Molt agraït!

MIDAS ha dit...

Querido Nahim. Te parecerá raro ver un comentario mío en tu blog en Catalán. Pero es que hace un par de días recibí un LIEBSTER AWARD. Esta vez para THE SONGBOOK y me ha tocado repartirlo. Y como THE SONGBOOK es un blog que está escrito en Inglés. Me parecía mas coherente premiar a tu Profeta catalán. Aunque, por supuesto, el premio es extensible a tus dos versiones.

Pues poco mas que decirte. ¡Un cordial saludo! y lo que escribo en Inglés es mas o menos que nos gusta la diversidad lingüística y que por eso apoyamos a EL PROFETA ESTUDIANT, aunque como te dije antes, el premio es extensible a los dos profetas. Y sé que te va hacer especial ilusión porque yo sé que tus ideas, tus desvelos, tus folios rotos buscando un buen verso... siempre son en tu lengua materna que es el Catalán.

¡Un Abrazo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...