diumenge, 4 de febrer del 2024

Per trobar, encara que només sigui, esperança. Brushed - Paul Weller

 
Vull fer un article ràpid, primer, per celebrar que he pogut localitzar un videoclip que creia que ja no trobaria, en la seva versió original i que restarà aquí tret que hi hagi alguna força aliena a mi que em bandegi el blog, que internet quedi cruixida o el planeta Terra emprengui un camí en solitari. Segon, perquè acord amb la cançó encara vull continuar cercant esperança en l'àmbit personal i també, per a moltes coses i persones que em rodegen. I tercer, tant de bo que uns bons auguris de la cançó es manifestin i que la banda positiva s'alci de totes, totes. SOM-HI!
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant que sí, seguirem cercant esperança i respostes, per molt que el camí faci pujada.

Creant nous espais on poguer respirar, fugint de lleis i estúpides normes... perquè encara en resten molts com tu, i com jo... més dels que ells desitjarien.

Jep Monic

Nahim de Forvik ha dit...

Tens tota la raó, molts dels mitjans són tendenciosos fins a dir prou, és del primer que tindriem d'educar als fills, a que segons quins continguts, malgrat sortir a la tv, a la ràdio o la xarxa, la majoria de vegades no són veritat i tenen una intenció. Abraçada, Jep.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...