dilluns, 29 de gener del 2024

Presentació del "Malditos exilados" de Juanjo Mestre, Chals Roig, Jorge García, David H. Molina i Joserra Rodrigo a Discos Revòlver, Barcelona.

Doncs serà aquesta la primera i espero que no l'única vegada que ressenyo un llibre, dir-vos que vaig anar a la presentació el passat dissabte dia 27 a Discos Revòlver, a Barcelona. Voldria esmentar que vaig poder saludar a companys i bloggers com són en Juanjo i en Chals, després d'anys i panys de creuar-nos comentaris, vivències i compartir amb ells, aquesta aventura que és escriure sobre música en aquests primers anys del segle XXI. També voldria destacar l'actuació que ens va oferir en Mendizabal, cantautor basc radicat en terres valencianes i també un "maldito exilado", us deixo un tema que ens va oferir en la presentació.  

Tú - Mendizabal
He tingut temps de fullejar una mica per sobre abans de llegir-me enter el llibre i que ens ofereix una visió molt amplia d'autors que mereixerien molt més reconeixement dins l'àmbit musical, des dels anys 60 fins fa molt poc. Jo diria que és un llibre imprescindible per qualsevol que volguí anar més enllà de la informació que ens serveixen els medis especialitzats y reivindica que l'univers musical és molt més ampli i multidimensional. Us deixo una adreça si us interessa aquest magnífic llibre. Salutacions!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...