dissabte, 29 de juny del 2024

Recomanacions Bandcamp: Then Comes Silence. El ritual d'unes màscares pintades

Tenia ganes de tornar a fer una recomanació del Bandcamp, després d'uns mesos convulsos i més d'aquesta formació, que per una raó o una altra, m'apareixia recomanada en el meu Youtube fa la tira d'anys, com diuen, els camins dels algoritmes són inescrutables.
Tampoc faré un llarg discurs radiografiant la trajectòria de la banda, però l'espoleta que m'ha fet decidir a dedicar-li un article ha sigut que l'altre dia, participant en una d'aquestes preguntes aleatòries que es fan per la xarxa, vaig posar una tonada d'aquesta formació i al paio que preguntava li va agradar de forma immediata. I és que els nostres amics suecs tenen una mica de tot del que ens agrada, una mica de gòtic, una mica de shoegaze, una mica d'alternatius i podem afegir també, ecos del glam més profund, de fet el cantant i líder és com un fill bastard d'en Brian Ferry i que li ha tocat tota l'herència.
Nascuda en el 2012, aquesta banda ja el mateix any publiquen i la seva ascensió ha sigut meteòrica, malgrat que ha patit canvis en la seva formació, però ha mantingut fins avui, un esperit fresc, renovador, però respectant els avantpassats que tant els hi deuen.
Us poso uns quants temes, com "Strangers", que és una cançó que t'atrapa a l'instant, potser el seu tema més conegut. 

Strangers - Then Comes Silence
"Rise To The Bait", o com posar-nos en situació i participar en el seu particular carnaval. 
 
Rise To The Bait - Then Comes Silence
 
I quan va ser hora del confinament per la puta pandèmia, ells i uns amics es van despenjar amb aquest tribut a la Velvet Underground.  

All Tomorrow's Parties - Then Comes Silence & Friends
 
En aquesta tonada, fent duet amb Karolina Engdahl, hipnòtica genialitat que ens tornen a captivar. 
 
Ritual - Then Comes Silence
 
I aquí posen molt al davant, l'estètica, entre inquietant, clown i rememorant les figures més enlluernadores de principis dels anys 70... 
 
Dark End - Then Comes Silence
 
 
Bandcamp:  Then Comes Silence

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...